AS9100D, AQAP 2120 en ISO 9100 certificering

AS9100D en AQAP 2120

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner die in staat is om aan de hoogste branchenormen te voldoen?

FlowCut Waterjet Cutting BV heeft enorm veel bijgedragen aan de ontwikkeling van waterstraalsnijden. Vanaf het allereerste begin investeren wij constant in verbetering, innovatie en ontwikkeling.

Elke bedrijfstak die behoefte heeft aan hoogwaardige snijtechniek voor zeer uiteenlopende materialen, is bij ons aan het juiste adres. Onze opdrachtgevers vereisen de grootste nauwkeurigheid en precisie, waarbij behoud van materiaaleigenschappen essentieel is. En dat is wat wij leveren. 


Onze geavanceerde processen zorgen voor de beste resultaten

FlowCut Waterjet Cutting beheerst het geavanceerde watersnijproces van A tot Z. Onze machines zijn ontworpen en gemaakt om te voldoen aan de marktstandaarden. En door onze uitgebreide expertise en decennialange ervaring bent u verzekerd van het beste resultaat. Onze certificaties geven het kwaliteitsniveau van onze productieprocessen aan.

Hier vind u onze certificaten:

ISO 9001

Fabrikanten van medische implantaten kiezen voor FlowCut Waterjet Cutting vanwege onze hoge standaarden voor onze processen. Wij werken ook samen met verschillende grote Europese machinebouwers en fabrikanten van auto-onderdelen, zowel voor prototypes als voor serieproductie.

AS9100D

Omdat we als enige Waterstraalsnijspecialist in West-Europa AS9100-gecertificeerd zijn, voldoen wij aan de hoge standaarden van de internationale luchtvaartindustrie. Marktleiders binnen de lucht- en ruimtevaartindustrie werken met ons vanwege ons hoge kwaliteitsniveau, ons logistiekbeheer en onze betrouwbaarheid.

AQAP 2120

Als enige Waterstraalsnijbedrijf in Europa zijn wij gecertificeerd volgens de AQAP 2120-standaard voor de internationale defensie-industrie. Hierdoor kunnen wij intensief samenwerken met deze klanten - om aan hun eisen te voldoen en hun verwachtingen te overtreffen.

Wilt u meer weten? 

De medewerkers van FlowCut Waterjet Cutting staan ​​klaar om al uw vragen te beantwoorden.
Wij horen graag van u.


Bel of email ons.

T. +31 495 530 407
M. info@flowcut.com

Wilt u liever dat wij u bellen?
Bel mij terug