Wij richten ons op het leveren van de hoogste kwaliteit

Offshore

Waterstraalsnijden biedt uitkomst voor de complexe snijvraagstukken

Waterstraalsnijden voor de offshore- en onshore-industrie

Waterstraalsnijden biedt uitkomst voor de complexe snijvraagstukken van de offshore- en onshore-industrie. Al 25 jaar produceert FlowCut Waterjet Cutting onderdelen voor deze industrie. Wij vormen een betrouwbare schakel in het constructie- en installatieproces van moderne gas- en olieproductiefaciliteiten ter land en ter zee.

De werkzaamheden in deze branche vinden veelal plaats op zee en de laatste jaren ook steeds meer op land. Deze sector is gericht op de winning van gas, olie, wind en zon energie. De offshore industrie ontwerpt, construeert en plaatst de moderne productie faciliteiten op land en zee ten behoeve van de winning van olie, gas en energie. U kunt hierbij denken aan een boorplatform maar ook aan een windmolenpark voor het opwekken van wind- en zonenergie.

Wilt u meer weten over onze Waterstraalsnijtechnieken?

Lees meer 

3D Waterstraalsnijden is de techniek voor oa de gas- en windindustrie

Als onderneming met ISO 9001-certificatie die voldoet aan de hoogste PED-standaarden richt FlowCut Waterjet Cutting zich op alle werkzaamheden in de offshore- en onshore-industrie. Wij gebruiken de koude snijtechniek om componenten te snijden uit metalen zoals rvs, brons, messing, koper, en Inconel.

Voor de gasindustrie zijn onze werkzaamheden bijvoorbeeld het 3D-Waterstraalsnijden van sparingen in headers, tanks, drukvaten en tankbodems. Voor de windenergieindustrie fabriceren wij actuatoren, vormdelen en onderdelen voor de windturbines die worden gebruikt op windmolenparken.

Hoge kwaliteit gegarandeerd

Waterstraalsnijden is geschikt voor de offshore- en onshore-industrie omdat het materiaal niet vervormt tijdens het snijden. Door deze koude scheidingstechniek bent u altijd verzekerd van hoge kwaliteit. Natuurlijk zorgen onze experts ervoor dat de vormdelen exact volgens specificatie worden geleverd, zodat er geen storingen aan de systemen ontstaan.

Continue productie 24/7

Sparingen in headers, tanks, ketelbodems en drukvaten

Werkzaamheden die Flowcut Waterstraalsnijden uitvoert voor de gasindustrie zijn bijvoorbeeld het 3D snijden van sparingen in headers, tanks, drukvaten en ketelbodems. Bij de windmolenindustrie moet u denken aan aandrijvingen, vormdelen en onderdelen voor turbines.

Wij zorgen er ook voor dat de vormdelen op de juiste manier exact volgens specificatie worden geleverd, zodat er ook geen storingen aan de systemen ontstaan.

FlowCut Waterjet Cutting werkt 24/7 en levert snel. En wij leveren tijdig, om productievertragingen in het productieproces van de klant te voorkomen.

Ontdek de mogelijkheden met 3D waterstraalsnijden.

Lees meer
Wilt u meer informatie?

De deskundige medewerkers van Flowcut Waterjet Cutting adviseren u graag.
Neem direct contact met ons op.

T. +31 495 530 407
M. info@flowcut.com

U kunt ons ook volgen op LinkedIn en Facebook.

Wilt u liever dat wij u bellen?
    Wilt u liever dat wij u bellen?
      Bel mij terug