Gegarandeerde kwaliteit bij de productie van componenten, implantaten en onderdelen

Medisch

Micro Waterstraalsnijden is uitermate geschikt voor de vervaardiging van medische implantaten en instrumenten

Waterstraalsnijden voor de medische sector

Waterstraalsnijden op microniveau is essentieel voor de complexe Waterstraalsnijwerkzaamheden die nodig zijn voor het vervaardigen van medische implantaten en instrumenten. Met elke nieuwe ontwikkeling in de medische industrie worden de instrumenten en producten steeds kleiner. Als solide partner voor de medische sector produceert FlowCut Waterjet Cutting overwegend kleine precisieproducten met zeer nauwe toleranties.

Wij werken samen met toonaangevende universiteiten en multinationals, zoals ASML, Stryker, Philips en Siemens.

Microsnijden voor medische toepassingen

FlowCut Waterjet Cutting levert concrete oplossingen voor de medische industrie. Wij vervaardigen medische implantaten en kleine onderdelen voor medische apparatuur. Met onze ultramoderne, technologisch zeer hoogwaardige microsnijmachines kunnen wij ook componenten voor laboratoriumapparatuur vervaardigen.

FlowCut Waterjet Cutting is gespecialiseerd in deze unieke microsnijtechnologie, waarmee sneden van slechts 0,2 millimeter mogelijk zijn. Waterstraalsnijden op microniveau is uitermate geschikt voor de steeds verder krimpende componenten en modules voor medische toepassingen.

Benieuwd naar onze Microsnijtechniek?

Lees meer 

Gegarandeerde kwaliteit

Kwaliteit is van cruciaal belang voor de productie van chirurgische onderdelen en medische producten en componenten. FlowCut Waterjet Cutting onderscheidt zich met zijn 2D- en 3D-microsnijcapaciteiten. Onze microsnijtechnologie is de ideale oplossing voor de productie van componenten voor de medische sector.

Waterstraalsnijden is een koude scheidingsmethode, waardoor de unieke eigenschappen van het basismateriaal behouden blijven. FlowCut Waterjet Cutting snijdt producten voor de medische industrie door middel van een microsnijmachine met zeer hoge precisie ﹘ zonder structuurverandering, verkleuring of vervorming van het materiaal.

24/7 productie

Titanium en rvs

De belangrijkste materialen voor de medische sector zijn titanium en rvs; deze kunnen eenvoudig worden verwerkt door middel van Micro Waterstraalsnijden. Onze ervaren medewerkers hebben uitgebreide kennis en ervaring met Microsnijtechniek voor medische toepassingen. Wij werken samen met toonaangevende universiteiten en multinationals, zoals ASML, Stryker, Philips en Siemens.

FlowCut Waterjet Cutting werkt 24/7 en levert snel. En wij leveren tijdig, om productievertragingen in het productieproces van de klant te voorkomen.

Bent u benieuwd wat Waterstraalsnijden voor u kan betekenen? Neem contact met ons op.
Neem contact met ons op.

De deskundige medewerkers van Flowcut Waterjet Cutting adviseren u graag.
Neem direct contact met ons op.

T. +31 495 530 407
M. info@flowcut.com

Wilt u liever dat wij u bellen?
    Wilt u liever dat wij u bellen?
      Bel mij terug