We snijden complexe vormen in één bewerking

Machinebouw

Machinebouw

Waterstraalsnijden van kleine onderdelen die het verschil maken in de productie

Waterstraalsnijden is een techniek die veel gebruikt wordt in de wereld van engineering en machinebouw. Deze branche richt zich voornamelijk op (technische) productiemachines met de bijbehorende complexe besturingssystemen en onderdelen.
Waterstraalsnijden is zowel in 2D als 3D een uitstekende techniek om zeer uit één lopende materialen voor machinebouwers te snijden.

Nieuwsgierig of Waterstraalsnijden voor uw vraagstuk de juiste oplossing is?

Lees meer 

Koude snijtechniek om uitval te voorkomen

FlowCut Waterjet Cutting beschikt over ultramoderne, technologisch zeer hoogwaardige 3D-Micro Waterstraalsnijmachines. Door gebruik van de 3D-techniek kunnen wij zonder structurele verandering of vervorming van het materiaal de producten vervaardigen die onze klanten nodig hebben. Dit is essentieel voor het behoud van de maatvoering en kwaliteit van de producten. De toepassingen van 3D-Micro Waterstraalsnijden sluiten naadloos aan bij de steeds kleinere componenten en modules die binnen de technische industrie worden gebruikt.

Waterstraalsnijden – zowel 2D als 3D – is zeer geschikt voor het vervaardigen van componenten voor de machinebouw. Het koude snijproces voorkomt:

  • vervorming
  • delaminatie
  • verkleuring
  • scheurvorming

Veelgebruikte materialen in de machinebouw zijn aluminium, rvs, HMPE, POM, koolstofvezel, titanium en composieten.

3D Waterstraalsnijden

Complexe vormen in één bewerking snijden

3D-waterstraalsnijden biedt het onmiskenbare voordeel dat complexe vormen in één enkele bewerking kunnen worden gesneden. Het materiaal wordt dus altijd optimaal gebruikt. Onze snijtechnieken – voor verspanende nabewerkingen zoals draaien en frezen – leveren kostenbesparingen op voor technische bedrijven.

FlowCut Waterstraalsnijden is ISO 9001 gecertificeerd en werkt voor grote machinebouwers in Europa. Deze maken gebruik van onderdelen die bij FlowCut Waterstraalsnijden worden geproduceerd omdat wij een betrouwbare partner zijn. Grote voordelen van de watersnijtechniek zijn de nauwkeurigheid met grote precisie en de hoge kwaliteit. Allemaal zeer belangrijke aspecten voor deze industrie.

Wilt u meer weten over 3D Waterstraalsnijden?

Lees meer
Bel of email ons.

De medewerkers van FlowCut Waterjet Cutting staan ​​klaar om al uw vragen te beantwoorden.
Wij horen graag van u.

T. +31 495 530 407
M. info@flowcut.com

Volg ons ook op LinkedIn en Facebook

Wilt u liever dat wij u bellen?
    Wilt u liever dat wij u bellen?
      Bel mij terug