Micro snijden is de perfecte toepassing om de kleinste producten te produceren

Electronics

Micro Waterstraalsnijden

Productie van kleine precisieproducten

Flowcut Waterjet Cutting is al vele jaren een partner voor de semiconductor industrie. Wij produceren hoofdzakelijk kleine precisieproducten met extreem nauwe toleranties. Deze onderdelen worden vervaardigd met behulp van onze geavanceerde 2D- en 3D-Microsnijmachines.

Wilt u meer weten over onze Micro snijtechniek?

Lees meer 

Trend: klein, kleiner, kleinst

De ontwikkelingen in de halfgeleiderindustrie hebben geleid tot een trend van steeds kleinere componenten. De 2D-Microwatersnijtechniek is de perfecte toepassing voor het produceren en bewerken van deze minuscule onderdelen.

Onze machines snijden zeer dunne folies, platen, rubbers, kunststoffen, composieten en gelamineerde materialen. Ook voor materialen zoals aluminium, titanium en rvs is microsnijden een zeer geschikte toepassing.

De producten voor deze branche worden hoog precisie micro-jet gesneden zonder dat er structuurveranderingen, verkleuring en vervorming van de materialen optreedt.

Tientallen jaren kennis en ervaring

Wij bieden gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid

Wij hebben ruime kennis en ervaring met de toepassingen van Microsnijden in de elektronica-industrie. Wij bieden gegarandeerde kwaliteit en betrouwbaarheid van ons productieproces, zoals blijkt uit onze ISO 9001-certificatie.

Bel of email ons.

De medewerkers van FlowCut Waterjet Cutting staan ​​klaar om al uw vragen te beantwoorden.
Wij horen graag van u.

T. +31 495 530 407
M. info@flowcut.com

Volg ons ook op LinkedIn en Facebook

Wilt u liever dat wij u bellen?
    Wilt u liever dat wij u bellen?
      Bel mij terug